ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Radio Europa Liberă [26/11/2021]

 
Alexandru cel Mare sub Manchester
     
Alexandru cel Mare sub Manchester

Epicentrul cutremurului e în Nordul Angliei. Manchester United și-a concediat antrenorul! Solskjaer, un norvegian cu nume nepronunțabil, a fost dat afară și, de duminică încoace, lumea își frânge mâinile: cine va fi adus în locul lui? Și cu ce șanse de a produce miracole? S-au scris, deja, zeci de mii de pagini de analize dar misterul continuă și, la fel, neliniștea umanității. Ar fi, totuși, de amintit că Manchester United trece demult prin criza pe care o trăiesc, la un moment dat, orice echipă, regim sau personaj istoric. Și că nu există un subiect de presă mai gras decât agravarea acestor episoade. Ar trebui notată o diferență cât o baterie de dușuri reci: și Alexandru cel Mare a avut la un moment dat necazuri dar a lăsat ceva solid în urmă. Drama din nordul Angliei e un pic prea mare, dacă nu cumva lumea a devenit prea mică.  

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
La sfîrşit de săptămînă cu Europa Liberă
La sfîrşit de săptămînă cu Europa Liberă
O emisiune în reluare cu un buletin de ştiri actualizat, emisiunea se poate asculta şi pe unde (...)
News
News
La sfîrşit de săptămînă cu Europa Liberă
La sfîrşit de săptămînă cu Europa Liberă
Un program realizat de Valentina Ursu: reportaje, interviuri, voci din ţară despre una din temele (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY