ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Elevii unei şcoli din Craiova, în pericol la ieşirea de la ore: Ies direct în faţa maşinilor
     
Elevii unei şcoli din Craiova, în pericol la ieşirea de la ore: Ies direct în faţa maşinilor

Părinţii şcolarilor din clasele pregătitoare şi clasele I, de la Şcoala gimnazială „Alexandru Macedonski” din Craiova, reclamă faptul că micuţii lor ies pe o poartă foarte mică care dă direct într-o parcare cu multe maşini şi dube şi după câţiva paşi ajung direct într-o stradă cu două sensuri de mers. Părinţii spun că nu pot să vadă la timp când ies copiii pentru că în stânga şi în dreapta porţii este un gard înalt de doi metri, din plăci de ciment şi de multe ori îşi văd copiii direct în stradă. Au fost şi situaţii care i-au lăsat fără grai. O bunică a povestit cum a rămas fără voce când a văzut că „fetiţa a ieşit pe poartă şi nu a văzut maşina care venea pe stradă şi s-a proptit cu mâna pe farul acelei maşini”. Ce spun părinţii Zilnic în intervalul orar 11.00-11.30 zeci de părinţi şi bunici stau printre maşini ca să îşi aştepte copii de la pregătitoare şi de la clasa I. Sunt cinci clase de pregătitoare şi cinci clase I, care ies pe o poartă mică de un metru, între garduri înalte de beton prin care nu se vede ce clasă vine. Nu există trotuar. Poarta dă direct într-o parcare îngustă de maşini, după care copii ajung pe carosabil. Nu există nici un indicator şi nici trecere de pietoni în zonă. Părinţii au trimis o sesizare către GdS dar şi către alte instituţii alte staului în care scriu că zilnic sunt pericol copiii dar aparţinătorii lor. „Intrăm şi ieşim din şcoală pe o portiţă mică de circa un metru lungime, în stânga şi în dreapta a porţii este gard înalt de doi metri. Această portiţă se află în spatele Şcolii 32 „Alexandru Macedonski”, lângă părculeţ. Menţionez că această uşă are intrarea şi ieşirea direct într-o parcare plină uneori de dube şi alte maşini. Această parcare dă direct în strada cu două sensuri de mers. Nu există indicatoare care să semnalizeze că este şcoală acolo , nu există trecere de pietoni, iar copiii, părinţii şi bunicii sunt puşi în pericol de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
De cât timp este nevoie pentru a cunoaște mai bine varianta Omicron
De cât timp este nevoie pentru a cunoaște mai bine varianta Omicron
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că va fi nevoie de o perioadă cuprinsă între una şi (...)
Tradiţii de Sfântul Nicolae, marele făcător de minuni
Tradiţii de Sfântul Nicolae, marele făcător de minuni
Sfântul Nicolae a trăit în timpul împăraţilor romani Diocleţian (284-305) şi Maximian (286-305), (...)
(VIDEO) Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a ajuns la 13 morţi
(VIDEO) Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a ajuns la 13 morţi
Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a crescut de la unu la 13 morţi, a raportat (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY