ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Spitalul Județean a alocat fonduri pentru echipamente medicale performante
     
Spitalul Județean a alocat fonduri pentru echipamente medicale performante

Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu vor beneficia de echipamente medicale performante. Va fi încheiat un acord cadru pentru furnizarea a unui număr de 10 ventilatoare pentru compartimentele ATI din unitatea medicală. De asemenea, vor fi disponibile și două stații de sterilizare ultramoderne. Vor fi stații de sterilizare cu abur. Bugetul pentru furnizarea ventilatoarelor care vor salva vieți este de peste 665.000 de lei fără TVA, iar cel pentru stațiile de sterilizare cu abur de aproape un milion de lei fără TVA. Bugetul total pentru echipamentele de care are nevoie Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este de peste 1,6 milioane de lei fără TVA. Luna viitoare este programată licitația și, în cazul în care va fi stabilit un câștigător, atunci se va trece la semnarea contractului pentru furnizarea aparaturii respective. Unitatea medicală din Târgu Jiu ia în calcul o prelungire a pandemiei de coronavirus și vrea să dispună de echipamentele necesare pentru salvarea vieții pacienților. Serviciu privat pentru situații de urgență Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are nevoie de un serviciu privat pentru situații de urgență. Au fost aprobate sumele necesare pentru achiziția serviciilor de prevenire și stingere a incendiilor. O societate de profil va trebui să asigure în următoarele 24 de luni serviciul pentru intervenție în cazul unor situații de urgență, precum incendiile. Suma alocată pentru achiziția serviciilor de pompieri este de 1,34 de milioane de lei. Tot mai multe spitale din țară s-au confruntat cu incendii în perioada pandemiei. Intervenția pompierilor militar s-a produs după câteva minute, timp suficient totuși pentru ca să se producă pierderi de vieți omenești, respectiv de bunuri. Un serviciul privat pentru situații de urgență ar însemna prezența 24 de ore din 24 în zona pavilioanelor (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Trei morți, după ce un bărbat a tras asupra unui autobuz școlar în Kosovo
Trei morți, după ce un bărbat a tras asupra unui autobuz școlar în Kosovo
Un individ înarmat a deschis focul vineri seară în centrul Kosovo împotriva unui autobuz care (...)
Olanda înăsprește restricțiile sanitare
Olanda înăsprește restricțiile sanitare
Premierul olandez a anunţat vineri înăsprirea restricţiilor sanitare pentru a combate creșterea (...)
OMS numește Omicron noua tulpină de COVID-19 și o clasifică variantă îngrijorătoare
OMS numește Omicron noua tulpină de COVID-19 și o clasifică variantă îngrijorătoare
Organizația Mondială a Sănătății a atribuit vineri litera greacă Omicron unei variante de COVID-19 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY