ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
DGASPC Gorj angajează doi psihologi și un asistent social pentru „Telefonul copilului”
     
DGASPC Gorj angajează doi psihologi și un asistent social pentru „Telefonul copilului”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj angajează specialiști pentru „Telefonul copilului”. Sunt trei posturi vacante la Compartimentul de intervenție de urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, unde funcționează și „Telefonul copilului”. Este nevoie de doi psihologi practicanți și specialiști, precum ș de un asistent social practicant. Este luată în considerare experiența avută în lucru cu minorii aflați în dificultate. Dosarele se pot depune până pe data de 9 decembrie. În perioada 10 – 13 decembrie va avea loc selecţia dosarelor și anunțarea candidaților admiși în concurs. Proba scrisă este programată pe 22 decembrie și pe 28 decembrie interviul. Viitorii angajați vor avea obligația să înregistreze și să semnaleze în regim de urgență cazurile și să lucreze în ture. „Telefonul copilului” este disponibil permanent la numărul 0253.983. Copiii pot sesiza abuzuri Compartimentul „Telefonul copilului” 0253/983 din cadrul DGASPC Gorj este disponibil permanent, 24 de ore/zi, şapte zile pe săptămână, inclusiv în perioada sărbătorilor legale, iar taxarea este gratuită pentru clienţi. Telefonul Copilului primeşte semnalările cu privire la situaţiile de abuz, neglijare şi exploatare a copilului, asigură consilierea telefonică în aceste situaţii şi intervine prompt în cazurile urgente prin intermediul echipei mobile. Angajaţii acestui compartiment al DGASPC dezvoltă activităţi de informare şi promovare a serviciilor oferite în interesul superior al copiilor expuşi la abuz, neglijare şi exploatare; de asemenea, ei evaluează nevoile imediate ale clientului şi potenţialul de risc privind expunerea copilului la abuz, neglijare şi exploatare şi asigură clienţilor asistenţă şi consiliere pentru depăşirea situaţiilor de criză şi soluţionarea adecvată a cazurilor expuse sau semnalate (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre resurse, despre folosirea abilităților și despre a te folosi de ocaziile (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat care toată viața a strâns banii, înainte de a muri, i-a cerut soției să-i îndeplinească o (...)
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Luminițele feerice și căsuțele de basm, în topul atracțiilor de Crăciun la Craiova
Beculețele de sărbătoare s-au aprins în centrul orașului, iar îngerașii și LED-urile întregesc (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY