ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Zeci de utilaje pregătite pentru deszăpezirea drumurilor județene
     
Zeci de utilaje pregătite pentru deszăpezirea drumurilor județene

Membrii Comandamentului Județean de conducere și coordonare a acțiunilor de prevenire și intervenție pentru combaterea poleiului și înzăpezirii drumurilor județene, în iarna 2021-2022, s-au deplasat recent la bazele de deszăpezire de la Turceni, Motru, Peștișani și Curtișoara, din Gorj, în vederea verificării utilajelor. Au mai fost verificate stocurile de materiale antiderapante și dacă personalul care participă la prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene a fost instruit conform normativelor în vigoare, conform Planului operativ de organizare a intervențiilor, pentru asigurarea circulației rutiere pe drumurile publice județene. Rețeaua de drumuri publice județene este constituită dintr-un număr de 34 drumuri, cu o lungime totală de 835 km, din care 772 km sunt incluși în nivelul de intervenție N.I.2 și N.I.3 pe care se asigură în permanență utilajele, echipamentele de deszăpezire, combatere a gheții și poleiului. Restul de 63 km sunt încadrați la nivelul de intervenție N.I.4 și privesc sectoarele de drum puțin circulate (conform recensământului de circulație) pentru care cheltuielile necesare întreținerii pe timpul iernii sunt nejustificate economic. În cazul acestora deszăpezirea se va efectua numai în cazul necesității acesteia sau pentru redeschiderea definitivă în perioada de primăvară. Acord cadru Întreținerea curentă a drumurilor județene pe timpul iernii 2021 – 2022 va fi asigurată de către Asocierea SC Ydail Construct S.R.L., PROREDRUM S.R.L., MANINTER CAR S.R.L. și DACOREX COM S.R.L., lider de asociere – S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L., în baza acordului cadru nr. 13569 din 19.10.2020, pentru ”Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj”. Asocierea dispune de următoarele utilaje și echipament de deszăpezire: Utilaj multifuncțional cu (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 15 cazuri noi de COVID-19, la (...)
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
O avalanşă în regiunea Salzburg, Austria, a făcut sâmbătă trei morţi şi doi răniţi, schiori care se (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de protestatari
Cinci oameni au murit după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY