ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Gardurile de separare de la Kaufland, motiv de controversă
     
Gardurile de separare de la Kaufland, motiv de controversă

După ce Kaufland Craiova a fost sancţionat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj pentru că nu solicita certificatul verde, ba chiar i s-a făcut şi plângere penală, acum magazinele germane se află într-un nou scandal. Pentru a scăpa de controalele ITM, Kaufland a luat decizie foarte controversată. A montat garduri despărţitoare între magazinul propriu-zis şi celelalte câteva magazine aflate în aceeaşi clădire. Pe garduri a fost pus un plastic incolor. După montarea acestor garduri, în mediul online au apărut o mulţime de critici, oamenii fiind extrem de nemulţumiţi de măsura luată de Kaufland. Şi la Craiova, în toate cele trei magazine, s-au montat acele garduri. Însă, nu pare deloc ca această măsură să fie una prielnică şi nici pe placul oamenilor. De exemplu, în Kaufland Craioviţa Nouă, gardul despărţitor începe la o distanţă de doi metri după ce ai intrat în clădire. Practic, toţi oamenii, cu certificat sau fără, intră împreună, pe aceleaşi uşi. Apoi, cei care doresc să aibă acces la cele câteva magazine din incinta Kaufland trebuie să prezinte certificatul verde. În Kauflandul din Calea Bucureşti, triajul începe din afara clădirii. ISU a început să dea amenzi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din ţară au început să sancţioneze Kaufland din cauza amplasării gardurilor din metal, pe motiv că ostrucţionează calea de evacuare în caz de incendiu. La Câmpina şi la Târgu Jiu, pompierii au mers în control şi au sancţionat magazinele Kaufland cu câte 2.500 de lei. Pe lângă neregulile legate de „diminuarea gabaritului căilor de evacuare, în conformitate cu prevederile Legii 307 din 2006, privind apărarea împotriva incendiilor“, cu această măsură Kaufland nemulţumeşte şi oamenii. „Ce măsură e asta? Ne bagă exact ca pe oi. Gardurile acestea îmi dau senzaţia că ne consideră nişte animale. Să ceară certificatul tuturor sau nimănui. Cum separă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Chirurgul Irinel Popescu, acuzat că a vrut să dea șpagă la DNA ca să-și rezolve un dosar
Chirurgul Irinel Popescu, acuzat că a vrut să dea șpagă la DNA ca să-și rezolve un dosar
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-au trimis în judecată pe chirurgul Irinel (...)
Cum se va aplica certificatul Stop Covid: va fi obligatoriu la job și la stat, și în privat
Cum se va aplica certificatul Stop Covid: va fi obligatoriu la job și la stat, și în privat
Noul certificat digital, care se va numit Stop Covid, va fi obligatoriu la job atât la stat, cât (...)
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Găeşti a fost prins după două săptămâni
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Găeşti a fost prins după două săptămâni
Un bărbat care a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Găeşti în urmă cu două săptămâni (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY