ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Locatarii, facturați la întreținere după bunul plac al șefului de scară
     
Locatarii, facturați la întreținere după bunul plac al șefului de scară

Locatarii dintr-un bloc din cartierul craiovean Rovine se ceartă pe consumul de apă. Unii dintre proprietari spun că sunt încărcaţi la consumul de apă cu „pierderi”, în timp ce alţi locatari sunt trecuţi la întreţinere cu consum de apă zero. Angajaţii de la asociaţia de proprietari sunt singurii vinovaţi, în opinia unora dintre locatari. Mai mult, cei de la asociaţia de proprietari refuză să primească solicitările unora dintre locatari, atunci când aceştia sunt plecaţi şi vor să se scadă de la întreţinere. Drept urmare, cei care sunt plecaţi din locuinţă se trezesc cu consum de apă, iar cei care locuiesc în apartament sunt trecuţi cu consum zero. Administratorul asociației spune că facturează în funcție de lista cu persoanele care locuiesc în bloc și pe care șeful de scară i-o pune la dispoziție lunar. Unii plătesc „pierderi”, alții nici apa pe care o consumă O locatară din blocul 21-28 din cartierul craiovean Rovine se ceartă cu vecinii pentru consumul de apă. Aceasta spune că administratorul de la asociaţia de proprietari trece la unele apartament consum zero şi nici un locatar, deşi proprietarii locuiesc în apartament. În timp ce, ceilalţi vecini sunt încărcaţi cu „pierderi” la apă şi nu sunt scăzuţi de la întreţinere când pleacă mai mult de 15 zile de la domiciliu, chiar dacă fac solicitări scrise. „Am vorbit cu administratorul de la asociaţie şi am întrebat de ce nu trece toţi locatarii la întreţinere. De exemplu, într-un apartament locuiesc două persoane şi la întreţinere sunt zero. Unii apar şi la apă cu consum zero, iar noi plătim pierderi. De unde ?Aici este un bloc de pensionari, de ce să plătim ce consumă alţii. De exemplu, vecina mea nu a fost trecută la întreţinere cu toate persoanele care locuiesc în apartament. Consumul de apă este la acest apartament zero. Eu am fost în spital, am fost operată şi de la asociaţia de proprietari au (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 15 cazuri noi de COVID-19, la (...)
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
O avalanşă în regiunea Salzburg, Austria, a făcut sâmbătă trei morţi şi doi răniţi, schiori care se (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de protestatari
Cinci oameni au murit după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY