ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
Președintele PNL Craiova, Marian Vasile: Nu este prevăzută nicio alianță la nivel local cu PSD
     
Președintele PNL Craiova, Marian Vasile: Nu este prevăzută nicio alianță la nivel local cu PSD

Membrii PNL Dolj l-au felicitat, ieri, pe Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcția de prim-ministru al României și au întrezărit, astfel, o speranță pentru craioveni. PNL Dolj nu prevede nicio alianță, la nivel local, cu PSD. Vor fi atenți la orice derapaj și vor vota doar lucrurile care sunt în beneficiul craiovenilor. ,,Am toată încrederea că prin prezența colegului nostru, domnul senator Ciucă, în fruntea Guvernului Craiova va recupera, cu pași repezi, decalajele pe care le avem față de alte orașe, gen Cluj sau Oradea. Am văzut că pune accent pe conectarea prin infrastructură rutieră a regiunilor istorice. Exact ceea ce nu s-a făcut din 1989 până în prezent în regiunea noastră. Nu suntem conectați la Europa și la orașele principale din țară”, a spus Marian Vasile, președintele PNL Craiova. PNL Dolj nu prevede nicio alianță la nivel local Deși la nivel național, PNL și PSD au ajuns să întemeieze împreună un Guvern, la nivel local, PNL Dolj nu prevede nicio alianță cu cei de la PSD. Vor fi de acord doar cu lucrurile benefice și nu vor trece cu vedere nimic. ,,În acordul la nivel național nu este prevăzută niciun fel de alianță la nivel local. În continuare aplicăm politica craiovenilor și taxăm orice derapaj. Suntem de acord cu lucruri benefice, deși sunt destul de puține, în interesul craiovenilor”, a precizat Marian Vasile. 90% din bugetul Craiovei e din taxe și impozite Membrii PNL Dolj nu sunt de acord cu propunerile care privesc mărirea taxelor și impozitelor în Craiova. ,,Noi, consilierii PNL, nu agreăm aceste creșteri pentru simplul fapt că doamna primar nu reușește să găsească alte soluții de a finanța, de a aduce proiecte europene, ci pur și simplu pune taxe cetățenilor. Aproape 90% din buget se face pe taxe și impozite. Să dublăm taxele pe Horeca, pe spațiu, în condițiile în care noi nu știm dacă în anul 2022 vor fi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați în tribune
„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați în tribune
Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult pe gânduri după ultima Hotărâre de (...)
Eugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“
Eugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“
Antrenorul formației FCU Craiova, Eugen Trică, a fost foarte deranjat de atitudinea unor jucători (...)
Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași
Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași
Dinamo București și FCU Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută vineri seară, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY