ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [26/11/2021]

 
O nouă lovitură pentru buzunarul craiovenilor. Căldura se scumpeşte. Din nou!
     
O nouă lovitură pentru buzunarul craiovenilor. Căldura se scumpeşte. Din nou!

Lovitură la ceas de seară pentru buzunarul craiovenilor: căldura se scumpeşte, din nou! La şedinţa ordinară a Consiliului Local (CL) Craiova, care a avut loc joi seară, a fost introdus la vot, peste ordinea de zi, un proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru distribuția şi furnizarea energiei termice distribuită în sistem centralizat. Mai pe scurt, scumpirea căldurii furnizate craiovenilor. Preţul gigacaloriei a mai crescut o dată, în luna septembrie, însă acum va suferi o nouă majorare, de la 1 noiembrie. „Se aprobă modificarea tarifului de distribuţie şi furnizare a energiei termice, distribuită prin punctele termice pentru populație şi agenţii economici, de la 415,30 lei/Gcal, la 487,41 lei/Gcal (TVA inclus). Se aprobă modificarea tarifului de distribuție și furnizare a energiei termice distribuită din centrale termice, de la 701,93 lei/Gcal, la 930,93 lei/Gcal (TVA inclus). Se aprobă modificarea tarifului local pentru populație, de la 390 lei/Gcal, la 462,11 lei/Gcal (TVA inclus)“, a fost enunţul proiectului de hotărâre supus aprobării CL Craiova.  Solicitarea de creşterea a tarifului la căldură a venit din partea Termo Urban Craiova SRL, noua societate deţinută de primărie care se ocupă de distribuţia agentului termic primar. Motivul? Creşterea preţului la gaze şi energie, dar şi la apa fierbinte furnizată de CEO. „Prin adresa înregistrată la Consiliul Local al Municipiului Craiova sub nr. 287/24.11.2021, Termo Urban Craiova SRL solicită modificarea tarifului pentru energia termică distribuită prin punctele termice și centralele termice, de la 1 noiembrie 2021, datorită modificării preţului la apa fierbinte furnizată de către Complexul Energetic Oltenia, datorită creșterii tarifului la gaze naturale și energie electrică“, se explica în proiect. Căldura se scumpeşte. Prima majorare de tarif a avut loc (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
15 cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 15 cazuri noi de COVID-19, la (...)
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
(VIDEO) Trei morţi şi doi răniţi, într-o avalanşă în regiunea Salzburg
O avalanşă în regiunea Salzburg, Austria, a făcut sâmbătă trei morţi şi doi răniţi, schiori care se (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de (...)
(VIDEO) Cinci morţi după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup de protestatari
Cinci oameni au murit după ce forţele de securitate din Myanmar au intrat cu maşina într-un grup (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY