ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Descopera [26/11/2021]

 
Nou plan israelian de colonizare, la periferia Ierusalimului. Palestinienii cer SUA să intervină
     
Nou plan israelian de colonizare, la periferia Ierusalimului. Palestinienii cer SUA să intervină

Guvernul Israelului a lansat procedurile de aprobare a unui nou plan de colonizare în Cisiordania, la periferia nordică a oraşului Ierusalim, un proiect criticat dur de Autoritatea Palestiniană, care cere intervenţia Statelor Unite. Comisia de Planificare a Consiliului Municipal din Ierusalim a aprobat un plan care prevede construcţia a 9.000 de locuinţe în zona Atarot, la nord de Ierusalim, în apropierea taberei de refugiaţi Qalandiya şi a oraşului palestinian Ramallah. Proiectul va ajunge în atenţia Comisiei pentru Planificare şi Construcţii a Guvernului israelian pe 6 decembrie, conform cotidianului The Times of Israel. Un oficial guvernamental israelian a declarat că proiectul este în faza iniţială şi că procedurile de aprobare ar putea dura câţiva ani. Israelul continuă activităţile de colonizare Autoritatea Palestiniană a reacţionat vehement faţă de noua iniţiativă. „Acest plan de construcţie a unei colonii are rolul de a separa Ierusalimul de comunităţile noastre palestiniene, în scopul de a israeliza aceste zone, de a le iudaiza şi a le anexa. Cerem Statelor Unite şi altor puteri să intervină imediat pentru a opri aceste proiecte de colonizare”, a comunicat Ministerul palestinian de Externe, citat de postul Al Jazeera. Israelul continuă activităţile de colonizare, în pofida criticilor Autorităţii Palestiniene, Uniunii Europene, Naţiunilor Unite şi Administraţiei Joseph Biden. Departamentul de Stat a criticat recent activităţile israeliene de colonizare. „Noi am avut poziţii clare la nivel public şi privat despre activităţile de colonizare şi anexare. Ne opunem acţiunilor unilaterale care ar afecta soluţia coexistenţei a două state”, a declarat în octombrie Ned Price, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat de la Washington. Articolul Nou plan israelian de colonizare, la periferia Ierusalimului. (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Locuitorii unui stat american, alarmați de planuri pentru deversarea apei radioactive în ocean
Locuitorii unui stat american, alarmați de planuri pentru deversarea apei radioactive în ocean
Locuitorii din apropiere de Cape Cod, o peninsulă a statului american Massachusetts, sunt (...)
Varianta Omicron COVID-19 există încă din octombrie. Descoperirea făcută la secvenţiere
Varianta Omicron COVID-19 există încă din octombrie. Descoperirea făcută la secvenţiere
Varianta Omicron a fost identificată într-un eşantion colectat în Nigeria încă din luna octombrie. (...)
Cercetătorii pot îmbunătăți funcționarea creierului prin stimularea cerebrală
Cercetătorii pot îmbunătăți funcționarea creierului prin stimularea cerebrală
Într-un studiu pilot realizat pe oameni, cercetătorii de la University of Minnesota Medical (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY