ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Proiecte importante ale Primăriei Predești așteaptă decizii de finanțare
     
Proiecte importante ale Primăriei Predești așteaptă decizii de finanțare

Șase proiecte importante pentru comunitatea din Predești așteaptă avizul pentru finanțare. Administrația locală a depus toată documentația necesară, iar toate cele șase proiecte se află în etapa de sinteză. După ce fondurile necesare vor fi aprobate, în Predești vor apărea noi centre de interes. Înființarea rețelei de gaze naturale, investiție prioritară Cea mai mare investiție de pe listă este, însă, introducerea rețelei de gaze naturale.„O prioritate pentru noi este înfiinţarea reţelei de distribuţie de gaze naturale. Vrem să realizăm aducţiunea de gaze în comuna Predeşti, cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. Sperăm să ni se aprobe acest proiect cât mai curând, ca să putem demara lucrările și, în viitorul apropiat, să avem parte de gaze naturale la Predești”, spune edilul din comună, Florian Șerban. Centru social și bibliotecă, în curând, în Predești Un alt proiect aflat în așteptare este construirea şi dotarea unui centru social în satul Predeşti, pentru femeile abuzate şi alte cazuri sociale. „De exemplu, familiile care nu au unde să locuiască, temporar, după un eventual incendiu, pot fi adăpostite în acest centru”, transmite primarul comunei Predești.Un obiectiv important pentru comunitate este, de asemenea, reabilitarea, extinderea şi modernizarea sediului administrativ al Primăriei. Acesta va avea o nouă destinație. „Este vorba despre fostul sediu al Primăriei. După cum știți, Primăria funcționează acum într-o clădire nouă. Vechiul sediu va fi reabilitat, modernizat şi vom amenaja acolo Biblioteca Comunală şi cabinetele pentru asistentele comunitare”, menționează autoritățile. Complex sportiv și centru de recreere Printre proiectele depuse de Primărie se numără și unele menite să dea un suflu nou comunității, prin încurajarea activităților sportive și de recreere. „Avem în plan amenajarea unui complex sportiv în comuna (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Zile pline cu povești în premieră la Teatrul Colibri
Zile pline cu povești în premieră la Teatrul Colibri
Maraton de evenimente în lumea poveștilor Colibri cu două noi spectacole „Fantezie de Crăciun“ și (...)
Ministrul Mediului spune că taxele pentru mașinile poluante ar putea fi majorate
Ministrul Mediului spune că taxele pentru mașinile poluante ar putea fi majorate
În România sunt înmatriculate mai multe mașini second hand, în comparație cu cele noi, spune (...)
David Popovici a stabilit un nou record naţional la 200 m mixt
David Popovici a stabilit un nou record naţional la 200 m mixt
Sportivul David Popovici a stabilit un nou record naţional de seniori în proba de 200 m mixt, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY