ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Încheiere proiect „Modernizare si dezvoltare SC Kalstromoil SRL”
     
Încheiere proiect „Modernizare si dezvoltare SC Kalstromoil SRL”

SC KALSTROM OIL SRL, cu sediul în Cârlogani, România, Str. CEPARI nr. 124, judeţul Olt, cod poştal 237065,anunță încheierea proiectului „Modernizare si dezvoltare SC Kalstromoil SRL”, cod SMIS 134186, în bazacontractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate deAutoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru DezvoltareRegională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020. Data începerii proiectului: 15.08.2019 (dată semnare contract de finanțare: 23.12.2020). Data finalizării proiectului: 31.12.2021. Valoarea totală a proiectului a fost de 1.197.260,82 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de822.196,41 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 698.866,95 lei, iar valoareanerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 123.329,46 lei). Proiectul s-a implementat în Oraş Corabia, Strada Ştefan cel Mare nr. 2, judeţul Olt. Obiectivul general al proiectului „Modernizare si dezvoltare SC Kalstromoil SRL” l-a constituit consolidareapoziţiei pe piaţă a întreprinderii într-unul dintre domeniile competitive identificate în Strategia Naţională deCompetitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare: cuprinde măsuri de eficienţă energetică şi protecţia mediului;-contribuie şi la realizarea obiectivelor tematice ale Strategiei Europa 2020 privind îmbunătăţireacompetitivităţii întreprinderilor mici si mijlocii;-promoveaza ocuparea forţei de muncă.Obiectivele specifice ale proiectului au fost: Dezvoltarea activităţii de lucrări de construcţii rezidenţiale şi nerezidenţiale;Imbunătăţirea calităţii mediului şi creşterea eficienţei energetice;Crearea de noi locuri de muncă, promovarea egalităţii de şanse.Proiectul implementat de către SC KALSTROM OIL (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
27 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
27 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte 27 de cazuri noi de (...)
Un nou turn de 138 de metri al bazilicii Sagrada Familia din Barcelona, inaugurat
Un nou turn de 138 de metri al bazilicii Sagrada Familia din Barcelona, inaugurat
Bazilica nefinalizată Sagrada Familia, una dintre cele mai vizitate atracții turistice din (...)
Directorul Camerei de Comerț Sibiu, reținut pentru delapidare, trafic de influenţă, dare de mită
Directorul Camerei de Comerț Sibiu, reținut pentru delapidare, trafic de influenţă, dare de mită
Directorul Camerei de Comerţ Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost reţinut de către procurori pentru 24 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY