ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Horoscopul de weekend
     
Horoscopul de weekend

BerbecVin spre tine multe informații, mesaje, daruri sub diverse forme. Oamenii țin la tine, se implică în tot felul de sarcini, dacă ai nevoie și dacă le vei cere acest lucru. Azi vei primi empatia celorlalți și ar fi bine să fii recunoscător pentru toate aceste energii. TaurFaci lucrurile într-un ritm lent, fără grabă, dar și fără un chef deosebit. Nu agreezi schimbările de planuri. Vei insista ca şi ceilalți să se țină de programul stabilit, să-și facă sarcinile așa cum au fost aranjate, și cauţi să te ții și tu de cuvânt, de promisiunile făcute. GemeniTe agiți, cauți să controlezi totul, să-i mulțumești pe toţi, să le rezolvi pe toate. Trebuie să mai încetinești ritmul, să fii mai blând cu tine, să ai cerințe mai firești, și s-ar putea să ai surpriza ca la sfârșitul zilei să descoperi că toate s-au așezat exact acolo unde trebuie. RacSunt persoane în preajma ta care se preocupă de starea ta fizică, emoțională, care caută să te ajute, să preia de pe umerii tău anumite probleme. Ești binecuvântat cu prezența acestor oameni, ar fi bine să conștientizezi cu adevărat importanța acestora în viața ta. LeuPrimeşti astăzi o îndrumare, un sfat, cineva o să te ghideze, o să te scoată dintr-un impas, dintr-o cumpănă sau o situație nedorită, neplăcută. Ar fi bine să fii mai maleabil, mai deschis, mai flexibil și să lași orgoliul deoparte, să nu te împotrivești inutil. FecioarăAstăzi este despre familie, despre rădăcini, despre cămin. Orizonturile sunt luminoase, mintea îți este clară, inima plină de emoții pozitive. Încearcă să te bucuri de tot ce aduce această zi, indiferent de cât de aparent nesemnificative vor părea anumite lucruri. BalanţăE o zi obișnuită, în care vei ține cont de rutină, vei căuta confortul, activitățile comode, simple, familiare. Nu ești în cea mai bună formă de a descoperi, de a explora, de a încerca noi lucruri, noi idei, noi tărâmuri, ci (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
De cât timp este nevoie pentru a cunoaște mai bine varianta Omicron
De cât timp este nevoie pentru a cunoaște mai bine varianta Omicron
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că va fi nevoie de o perioadă cuprinsă între una şi (...)
Tradiţii de Sfântul Nicolae, marele făcător de minuni
Tradiţii de Sfântul Nicolae, marele făcător de minuni
Sfântul Nicolae a trăit în timpul împăraţilor romani Diocleţian (284-305) şi Maximian (286-305), (...)
(VIDEO) Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a ajuns la 13 morţi
(VIDEO) Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a ajuns la 13 morţi
Bilanţul erupţiei vulcanului Semeru din Indonezia a crescut de la unu la 13 morţi, a raportat (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY