ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/11/2021]

 
ISU Bacău a sancționat magazinele Kaufland din Bacău, pentru că au montat garduri de separație
     
ISU Bacău a sancționat magazinele Kaufland din Bacău, pentru că au montat garduri de separație

ISU Bacău a anunțat în această seară că a sancționat trei centre comerciale în care s-au montat garduri de separație și a dispus scoaterea acestora. „Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în trei centre comerciale aflate pe raza municipilui Bacău, instituția noastră s-a […] Articolul ISU Bacău a sancționat magazinele Kaufland din Bacău, pentru că au montat garduri de separație a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY