ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/11/2021]

 
Smiley e sincer ca niciodată. Interpretul vorbește despre locul în care a crescut: „Este începutul poveștii de prietenie și iubire”
     
Smiley e sincer ca niciodată. Interpretul vorbește despre locul în care a crescut: „Este începutul poveștii de prietenie și iubire”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați interpreți din showbizul românesc. Interpretul este apreciat pentru energia pozitivă pe care o emană. Vedeta nu încetează să lanseze hituri. Premiera în viața lui Smiley Soțul Ginei Pistol […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY