ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [25/11/2021]

 
Suspecţii ridicaţi ieri de către DIICOT au fost plasați sub arest la domiciliu
     
Suspecţii ridicaţi ieri de către DIICOT au fost plasați sub arest la domiciliu

6 dintre cele 12 persoane ridicate ieri de către DIICOT pentru audieri au fost duse în faţa judecătorilor cu propunerea de reţinere pentru 29 de zile. Principalele acuzaţii sunt de constituirea de grup infracţional organizat, proxenetism şi deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, majoritatea faptelor fiind desfăşurate pe teritoriul Marii Britanii. După mai multe ore de audieri şi dezbateri, judecătorii au decis plasarea celor 6 acuzaţi în arest la domiciliu.

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY