ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Centrele de relații cu clienții CEZ Vânzare, închise două zile
     
Centrele de relații cu clienții CEZ Vânzare, închise două zile

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 30.11 – 01.12, reluându-și activitatea în data de 2 decembrie. Începând cu data de 2 decembrie, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 8.30 – 16.30, aplicându-se măsurile necesare de prevenire a răspândirii coronavirus, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile: Alexandria, Curtea de Argeș, Băilești, Câmpulung, Caracal, Craiova, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, Iași (09:00 – 17:00),Timișoara (09:00 – 17:00). În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute: Chatul cu un consultant CEZ Vânzare – chatul online, implementat de furnizor pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi se găsesc aici.Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentrusolicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop. De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric). Alte canale de comunicare: Completarea formularului de contact accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari2-formNumărul de fax: 0248 524 834Prin corespondenţă scrisă la adresa: Strada Depozitelor, nr. 2, Târgu Jiu, județul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Chirurgul Irinel Popescu, acuzat că a vrut să dea șpagă la DNA ca să-și rezolve un dosar
Chirurgul Irinel Popescu, acuzat că a vrut să dea șpagă la DNA ca să-și rezolve un dosar
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-au trimis în judecată pe chirurgul Irinel (...)
Cum se va aplica certificatul Stop Covid: va fi obligatoriu la job și la stat, și în privat
Cum se va aplica certificatul Stop Covid: va fi obligatoriu la job și la stat, și în privat
Noul certificat digital, care se va numit Stop Covid, va fi obligatoriu la job atât la stat, cât (...)
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Găeşti a fost prins după două săptămâni
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Găeşti a fost prins după două săptămâni
Un bărbat care a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Găeşti în urmă cu două săptămâni (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY