ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Lucrările pentru canalizare, în plină desfășurare în Maglavit
     
Lucrările pentru canalizare, în plină desfășurare în Maglavit

Este un sfârșit de an plin în comuna Maglavit, unde se lucrează concomitent la finalizarea mai multor proiecte, iar alte investiții sunt pe lista de așteptare pentru obținerea fondurilor necesare. Se lucrează la rețeaua de apă și canalizare, dar și la cadastrarea generală a comunei. Când vor fi finalizate aceste proiecte și ce alte investiții sunt prioritare pentru administrația din Maglavit, aflăm de la primarul comunei, Marius-Iosif Mureșan. Se introduce canalizarea Unul dintre proiectele de importanță majoră care se află în plină desfășurare în prezent este proiectul de introducere a rețelei de apă și canalizare, unde Primăria vine cu un efort financiar de 1,2 milioane lei din fonduri proprii.„Este un proiect în decurs de implementare. Satul Hunia are canalizarea gata în proporție de 95% cu branșamente cu tot, iar rețeaua de apă, undeva la 75%. Magistrala este realizată, se lucrează la branșarea gospodăriilor”, transmite edilul comunei Maglavit, Marius-Iosif Mureșan. Proiectul are ca termen de finalizare anul 2023, precizează primarul. Acesta spune că la jumătatea anului viitor, se vor termina lucrările în satul Hunia, după care se vor începe lucrările în Maglavit. „În satul Maglavit este deja introdusă rețeaua de apă, de mai mult timp, vom introduce doar canalizarea”, a declarat Mureșan. „La anul, când vremea o va permite, vor începe excavările pentru a introduce rețeaua. Este un proiect major pentru comună, care va contribui foarte mult la creșterea gradului de confort al cetățenilor și ne va duce un pas mai departe în drumul spre dezvoltare”, a mai spus primarul. A fost demarată cadastrarea generală a comunei Tot în derulare este proiectul de cadastrare generală a comunei, care are un termen de realizare de 700 de zile, conform administrației locale. „Am demarat proiectul de cadastrare acum 2 luni, atât pentru spațiul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Două persoane contaminate cu varianta Omicron, identificate în Marea Britanie
Două persoane contaminate cu varianta Omicron, identificate în Marea Britanie
Două persoane contaminate cu varianta SARS-CoV-2 Omicron au fost identificate în Marea Britanie, (...)
Mașini vandalizate în Piața Mică din Târgu Jiu
Mașini vandalizate în Piața Mică din Târgu Jiu
Două mașini au fost vandalizate, sâmbătă, într-o parcare din Piața Mică din Târgu Jiu. Polițiști din (...)
Cetățenii UE care vin în România din 7 țări africane vor intra în carantină
Cetățenii UE care vin în România din 7 țări africane vor intra în carantină
Cetățenii UE care ajung în România din șapte state din sudul Africii vor fi obligați să se testeze (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY