ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
Dinamo – FCU / Eugen Trică: „Suntem în subsolul clasamentului şi ne dorim să câştigăm“
     
Dinamo – FCU / Eugen Trică: „Suntem în subsolul clasamentului şi ne dorim să câştigăm“

Formaţia FCU Craiova întâlneşte vineri, de la ora 20.30, în Capitală, pe Dinamo Bucureşti. Disputa „deschide“ etapa a 17-a din Liga 1 şi va fi arbitrată la centru de Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Florian Alexandru Vişan (Galaţi), iar de la margine de rezerva Florin Andrei (Târgu Mureş). Observator din partea CCA a fost desemnat Alexandru Deaconu (Bucureşti), în timp ce LPF l-a delegat în Şoseaua Ştefan cel Mare pe Eduard Alexandru (Ploieşti). Eugen Trică: „Echipa este montată“ Antrenorul nou promovatei FCU Craiova, Eugen Trică, s-a arătat optimist în privinţa deznodământului disputei din Capitală. El şi-a justificat optimismul prin faptul că i-a studiat atent pe „câini“ şi că echipa sa a parcurs o săptămână foarte bună din punct de vedere al pregătirii. „Se anunţă o partidă dificilă, atât pentru noi, cât şi pentru Dinamo, pentru că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului şi ne dorim să câştigăm această partidă. Dar şi ei îşi doresc cele 3 puncte pentru a ieşi din criză. Tot timpul Dinamo a fost şi va rămâne o echipă periculoasă. Au jucători interesanţi. I-am urmărit în partida de la Voluntari, unde zic eu că au avut o evoluţie foarte bună, dar, din păcate pentru ei, au pierdut. M-am uitat pe formaţia lor şi ei schimbă tot timpul. Sunt în căutări şi schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu este o formulă stabilă şi de aceea ne gândim că ar putea să apară din nou jucători interesanţi, cum ar fi Matei, Sorescu în partea dreaptă sau Ivanovski în faţă, deci au foarte mulţi jucători cu o calitate foarte bună“, a spus Trică, pentru pagina oficială de Facebook a clubului. „Echipa noastră este montată, s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Este foarte important ca noi să ne facem jocul şi să ne întoarcem de la Bucureşti cu toate cele 3 (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Rata de incidență COVID în București a coborât la 1,71 cazuri la mie
Rata de incidență COVID în București a coborât la 1,71 cazuri la mie
Rata de incidență COVID în București a coborât la 1,71 cazuri la o mie de locuitori în ultimele 14 (...)
Disney alege prima femeie președinte al companiei
Disney alege prima femeie președinte al companiei
Pentru prima oară în istoria de 98 de ani a companiei de divertisment, Disney a ales în fruntea (...)
APIA va demara joi autorizarea plăţilor finale pentru anul de cerere 2021
APIA va demara joi autorizarea plăţilor finale pentru anul de cerere 2021
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va demara joi, 2 decembrie 2021, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY