ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
CNA a dat o amendă record postului Naşul TV
     
CNA a dat o amendă record postului Naşul TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune Naşul tv, joi, cu amendă în valoare de 100.000 de lei pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri în cadrul cărora au fost abordate teme legate de pandemia de Covid-19 şi vaccinare, informează News.ro. Televiziunea nu a respectat dispoziţiile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum şi prevederile art. 64 alin. (1) lit. b), art. 40 alin. (5) şi ale art. 30 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. La stabilirea cuantumului sancţiunii, membrii Consiliului au ţinut cont de gravitatea faptei şi de efectele acesteia, precum şi de sancţiunile primite anterior pe o perioadă de un an de şi de modul în care postul Naşul tv s-a raportat la acestea. Printre titlurile afişate pe ecran: „Credeţi că oamenii nevaccinaţi vor rămâne fără niciun drept în societate?”; „Medicii care au alte păreri decât cele oficiale, daţi afară din sistem!”; „De ce credeţi că se fac vaccinuri fără testări înainte?”. Au fost monitorizate emisiuni din perioada 01 – 19.10.2021, difuzate de 10 posturi de televiziune : Antena 3, B1 tv, Digi 24, Realitatea Plus, România tv, Naşul tv, Metropola tv, eStrada tv, Inedit tv şi Aleph News. Şi postul România tv a fost amendat România tv a fost amendată cu 5.000 de lei deoarece nu a respectat prevederile art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul audiovizualului la difuzarea emisiunilor: „România Exclusiv” din 09.10.2021, „România de Poveste” din 10.10.2021, „Ediţie Specială” din 12.10.2021, precum şi „Ştirile România tv de la ora 14.00” şi „Breaking News, ora 16.00” din data de 14.10.2021. Dintre titlurile afişate pe ecran menţionăm : „Creşte furia populară în momentul critic al pandemiei” ; „Cum vrea Cioloş vaccinarea obligatorie a românilor” ; „Resetarea pregătită de Cioloş şi neomarxişti în România”. Potrivit Codului (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Circulația întreruptă pentru Ziua Națională în centru Craiovei
Circulația întreruptă pentru Ziua Națională în centru Craiovei
Primăria Municipiului Craiova a anunțat că, în data de 01.12.2021, intervalul orar 7.00 – 11.00, se (...)
Incendiu de proporţii la un depozit de mobilă din zona industrială a Buzăului. Focul s-a extins (...)
Incendiu de proporţii la un depozit de mobilă din zona industrială a Buzăului. Focul s-a extins rapid
Un puternic incendiu a izbucnit, luni seară, la un depozit de mobilă din Zona Industrială a (...)
UPDATE / Gorj. O cisternă a intrat într-un magazin, la Drăguțești. Ce au stabilit polițiștii
UPDATE / Gorj. O cisternă a intrat într-un magazin, la Drăguțești. Ce au stabilit polițiștii
O cisternă a intrat, luni seară, într-un magazin din comuna gorjeană Drăguțești. Șoferul a pierdut (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY