ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [25/11/2021]

 
UE a publicat lista companiilor aeriene interzise pe teritoriul său
     
UE a publicat lista companiilor aeriene interzise pe teritoriul său

Comisia Europeană a actualizat joi Lista UE a transportatorilor aerieni care nu îndeplinesc standardele de siguranță, adică le este interzis să opereze pe teritoriul Uniunii Europene deoarece nu respectă standardele internaționale de siguranță. Toate companiile aeriene certificate în Moldova au fost eliminate din Lista UE a transportatorilor aerieni care nu îndeplinesc standardele de siguranță, ca urmare a îmbunătățirilor aduse siguranței aviației în respectiva țară, anunță executivul UE într-un comunicat de presă. Comisarul pentru transporturi, Adina Vălean, a declarat: „Menținerea celui mai înalt nivel de siguranță pentru toți pasagerii și personalul aerian este o prioritate de vârf. Lista UE a transportatorilor aerieni care nu îndeplinesc standardele de siguranță rămâne unul dintre cele mai eficace instrumente de care dispunem pentru a realiza acest obiectiv”. „Sunt deosebit de bucuroasă că, după doi ani de muncă intensă, astăzi suntem în măsură să eliminăm toți transportatorii aerieni din Moldova din această listă, deschizându-le calea pentru a zbura din nou spre UE. Aceasta arată că eforturile susținute și cooperarea strânsă dau roade”, a adăugat comisarul european român. După actualizarea de astăzi, 97 de companii aeriene sunt interzise în spațiul aerian al UE: 90 de companii aeriene certificate în 15 state din cauza unei supravegheri inadecvate a siguranței aviației din partea autorităților aeronautice din respectivele state;șapte companii aeriene individuale, din cauza identificării unor deficiențe grave în materie de siguranță: Avior Airlines (Venezuela), Blue Wing Airlines (Suriname), Iran Aseman Airlines (Iran), Iraqi Airways (Iraq), Med-View Airlines (Nigeria), Skol Airline LLC (Rusia) și Air Zimbabwe (Zimbabwe). Alte două companii aeriene fac obiectul unor restricții operaționale și pot efectua zboruri către UE doar cu anumite (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați în tribune
„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați în tribune
Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult pe gânduri după ultima Hotărâre de (...)
Eugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“
Eugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“
Antrenorul formației FCU Craiova, Eugen Trică, a fost foarte deranjat de atitudinea unor jucători (...)
Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași
Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași
Dinamo București și FCU Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută vineri seară, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY