ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

ProSport [25/11/2021]

 
Jucătorul pe care Gigi Becali paria în urmă cu un an, dezvăluiri despre drama trăită la FCSB. „E foarte greu de descris!”
     
Jucătorul pe care Gigi Becali paria în urmă cu un an, dezvăluiri despre drama trăită la FCSB. „E foarte greu de descris!”

Alexandru Buziuc, fotbalistul pe care Gigi Becali paria în urmă cu un an, a făcut o serie de dezvăluiri despre drama trăită la FCSB. Deși Gigi Becali a pariat pe el în momentul în care […] Jucătorul pe care Gigi Becali paria în urmă cu un an, dezvăluiri despre drama trăită la FCSB. „E foarte greu (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
S-a stins din viață unul dintre marii cicliști ai României! Emigrase din țară acum 50 de ani pentru a se stabili la (...)
S-a stins din viață unul dintre marii cicliști ai României! Emigrase din țară acum 50 de ani pentru a se stabili la Koln
Walter Ziegler, unul dintre cei mai cunoscuți cicliști români, a decedat la vârsta de 83 de ani, (...)
Atac incredibil la adresa lui Novak Djokovic din partea unui celebru virusolog: „E un fraier!”
Atac incredibil la adresa lui Novak Djokovic din partea unui celebru virusolog: „E un fraier!”
Medicul virusolog Roberto Burioni l-a atacat dur Novak Djokovic, cunoscut drept antivaccinist (...)
Caz terifiant! Campioana olimpică, ruptă cu bătaia de iubitul ei, antrenor de judo! Judecătorii nu l-au pus sub acuzare (...)
Caz terifiant! Campioana olimpică, ruptă cu bătaia de iubitul ei, antrenor de judo! Judecătorii nu l-au pus sub acuzare din lipsă de probe, deși sportiva e desfigurată și apartamentul era plin de (...)
Lumea judo-ului francez este în șoc și profund indignată după cazul de violență suferit de campioana (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY