ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

Ziua de Vest [25/11/2021]

 
Riscul de sărăcie și veniturile. De ce este nevoie de un vot favorabil, în Parlamentul European, privind salariul minim?
     
Riscul de sărăcie și veniturile. De ce este nevoie de un vot favorabil, în Parlamentul European, privind salariul minim?

Blocul Național Sindical Timiș atenționează că aproximativ 20% din salariații din România cu contracte de muncă cu timp complet și 79% din salariații cu contract de muncă cu timp parțial au astăzi venituri salariale la nivelul salariului minim. În 2021, conform calculatorului de salariu, angajatorul (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY