ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

HotNews [25/11/2021]

 
Primul vaccin împotriva Covid-19 aprobat pentru copiii de 5-11 ani: România se așteaptă să vaccineze foarte puțini copii din cauza "gradului crescut de reticență parentală"
     
Primul vaccin împotriva COVID-19 aprobat pentru copiii de 5-11 ani: România se așteaptă să vaccineze foarte puțini copii din cauza "gradului crescut de reticență parentală"

România se așteaptă să vaccineze doar unul din 5 copii din grupa de vârstă 5-11 ani, pentru care Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat astăzi primul vaccin, cel dezvoltat de Pfizer/BioNTech. Obiectivul de acoperire vaccinală în rândul copiilor sub 12 ani din România este de doar 20%, "date fiind studiile existente ce relevă un grad crescut de reticență parentală", se arată în Strategia de vaccinare împotriva COVID-19, document elaborat de Ministerul Sănătății.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY