ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/11/2021]

 
Anunț solicitare obținere autorizație de mediu
     
Anunț solicitare obținere autorizație de mediu

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr.195/2005 privind protecția mediului, cu modificările, completările și aprobările ulterioare și a Ordinului M.M.D.D. nr.1798/2007, cu modificările și completările ulterioare, SC MV Palcom Serv SRL având sediul social în comuna Răcăciuni, sat Fundu Răcăciuni, nr. 213,  jud. Bacău, anunță public solicitarea de obținere a autorizației de mediu emisă pentru desfăşurarea activităţilor:  – Colectarea deșeurilor nepericuloase […] Articolul Anunț solicitare obținere autorizație de mediu a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY