ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Romania TV [25/11/2021]

 
Dezvăluirile cutremurătoare ale unui medic ginecolog despre avorturile din comunism: „Am chiuretat clandestin peste o sută de femei pe masa de bucătărie”
     
Dezvăluirile cutremurătoare ale unui medic ginecolog despre avorturile din comunism: „Am chiuretat clandestin peste o sută de femei pe masa de bucătărie”

Un medic ginecolog rupe tăcerea şi vorbeşte pentru prima oară după 30 de ani despre avorturile pe care le făcea în perioadă comunistă, atunci când acestea erau ilegale. Articolul Dezvăluirile cutremurătoare ale unui medic ginecolog despre avorturile din comunism: „Am chiuretat clandestin peste o sută de femei pe masa de bucătărie” apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Leguma-minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță și are (...)
Leguma-minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță și are numeroase beneficii pentru organismul uman!
Cassava a intrat în atenția opiniei publice după ce Bill Gates s-a implicat activ în cercetarea și (...)
Moderna anunţă o doză de rapel pentru noua variantă africană de COVID. Omicron, de patru ori mai transmisibilă decât (...)
Moderna anunţă o doză de rapel pentru noua variantă africană de COVID. Omicron, de patru ori mai transmisibilă decât Delta
Noua tulpină de coronavirus depistată prima dată în Africa de Sud provoacă îngrijorare. Specialiştii (...)
Lucian Bode, măsuri după apariția variantei Omicron: Dacă OMS ne spune, instituim carantină obligatorie chiar și pentru (...)
Lucian Bode, măsuri după apariția variantei Omicron: Dacă OMS ne spune, instituim carantină obligatorie chiar și pentru vaccinații care vin din Africa de Sud
Lucian Bode a anunțat că autoritățile române vor include pe lista roșie statele vizate de noua (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY