ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 decembrie 2021

 
 

News Buzău [25/11/2021]

 
Jackpoturile progresive: ce sunt și ce trebuie să știi despre ele
     
Jackpoturile progresive: ce sunt și ce trebuie să știi despre ele

Cele mai simpatice jocuri de noroc de care te poți bucura în mediul virtual sunt sloturile, pe care le numim familiar păcănele. Aceste aparate de jocuri mecanice transpuse în format digital sunt modalități excelente de fun online, pentru că oferă simboluri colorate și interesante, animații distractive și scenarii originale. Dar mai au ceva în plus: posibilitatea de câștiguri frumoase prin jackpot-uri simple și progresive. Iată care sunt cele mai importante detalii despre oportunitățile de premii mari la sloturi: Ce este un jackpot Termenul de jackpot este des folosit pentru a descrie un profit mare obținut într-un timp scurt, un succes răsunător, un fel de a spune despre cineva că “a dat lovitura”. În gamblingul online jackpot-ul se referă la potul cel mare pe care-l oferă un slot sau un grup de slot machines, în funcție de caracteristicile acestora și de scenariile fiecărui joc.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY