ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/11/2021]

 
Peste 1.000 de saci cu deșeuri au fost strânși, în Delta Dunării, prin intermediul proiectului „Deltă curată. Comunitate responsabilă”
     
Peste 1.000 de saci cu deșeuri au fost strânși, în Delta Dunării, prin intermediul proiectului „Deltă curată. Comunitate responsabilă”

Voluntarii care au participat la proiectul „Deltă curată. Comunitate responsabilă” au reușit să strângă cel puțin 1.000 de saci cu deșeuri, conform comunicatului oferit de către Asociația 37, preluat de către Agerpres. O nouă acțiune […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY