ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/11/2021]

 
Ludovic Orban: „Guvernul Ciucă va fi incapabil să facă reforme. Va distribui resursele în mod subiectiv, discriminatoriu, pe bază de clientelism politic”
     
Ludovic Orban: „Guvernul Ciucă va fi incapabil să facă reforme. Va distribui resursele în mod subiectiv, discriminatoriu, pe bază de clientelism politic”

Ludovic Orban a criticat dur noul guvern învestit în Parlament, condus de Nicolae Ciucă. Ludovic Orban a spus că acest guvern este unul al trădării, realizat prin înșelăciune: „Am considerat că este onorabil și demn […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY