ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 noiembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/11/2021]

 
Deputatul Mircea Fechet, despre măsurile Guvernului Ciucă: „Finanțarea Autostrăzii A7, cel mai important proiect pentru Bacău și Moldova!”
     
Deputatul Mircea Fechet, despre măsurile Guvernului Ciucă: „Finanțarea Autostrăzii A7, cel mai important proiect pentru Bacău și Moldova!”

Deputatul Mircea Fechet, președintele PNL Bacău, a prezentat într-un comunicat de presă principalele măsuri incluse în programul Guvernului Ciucă. „Sănătatea și combaterea pandemiei rămân prioritatea zero a Guvernului Ciucă”, a afirmat parlamentarul băcăuan. Cel mai important proiect pentru județul Bacău și întreaga zonă a Moldovei este finanțarea Autostrăzii A7 (Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani). Guvernul condus de Nicolae Ciucă […] Articolul Deputatul Mircea Fechet, despre măsurile Guvernului Ciucă: „Finanțarea Autostrăzii A7, cel mai important proiect pentru Bacău și Moldova!” a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY