ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2021

 
 

Romania TV [25/11/2021]

 
USR atacă PNL şi coaliţia de guvernare după semnarea acordului între PSD-PNL-UDMR: „Au luat fără ruşine prevederi din programul de guvernare cu USR/O nuntă la care mirele şi mireasa au petrecut separat”
     
USR atacă PNL şi coaliţia de guvernare după semnarea acordului între PSD-PNL-UDMR: „Au luat fără ruşine prevederi din programul de guvernare cu USR/O nuntă la care mirele şi mireasa au petrecut separat”

Fostul președinte al Senatului Anca Dragu a declarat joi că USR este în opoziție și că va urmări cu atenție cum coaliția PNL-PSD-UDMR „își va bate joc de banii românilor”, adăugând că nu dă șanse mari acestei coaliții. Articolul USR atacă PNL şi coaliţia de guvernare după semnarea acordului între PSD-PNL-UDMR: „Au luat fără ruşine prevederi din programul de guvernare cu USR/O nuntă la care mirele şi mireasa au petrecut separat” apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă (...)
Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!
Cozonacul ca la mama acasă poate fi cumpărat acum de la Lidl. Este pufos, are consistenţă şi îţi (...)
Zimbrul a reapărut în România după 200 de ani. Unde poate fi văzut
Zimbrul a reapărut în România după 200 de ani. Unde poate fi văzut
Zimbrul a reapărut pe teritoriul României după o dispariţie de 200 de ani. Acesta trăieşte în (...)
Premierul Nicolae Ciucă şi-a numit doi foşti consilieri de la Ministerul Apărării în Cancelaria (...)
Premierul Nicolae Ciucă şi-a numit doi foşti consilieri de la Ministerul Apărării în Cancelaria prim-ministrului
Doi consilieri de stat au fost numiţi, joi, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă, prin decizii (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY