ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

HotNews [25/11/2021]

 
Numărătoare inversă pentru Licitația de Fapte Bune: donații de 100.000 de euro
     
Numărătoare inversă pentru Licitația de Fapte Bune: donații de 100.000 de euro

Chiar dacă mai sunt încă 2 săptămâni până la evenimentul-bilanț al carității anului 2021 – Licitația de Fapte Bune, cele 6 fundații implicate au primit deja donații în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Sumele donate se vor materializa în proiecte educaționale, sociale, de mediu sau sănătate. Evenimentul-premieră, din 8 decembrie, este organizat de Casa de Licitații A10 by Artmark în beneficiul celor 6 fundații participante la proiect: Asociația Agent Green, Asociația Blondie, Crucea Roșie Română, Fundația Digital Nation, Fundația Hope and Homes for Children și Asociația Militarilor Veterani.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY