ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [25/11/2021]

 
Pasajul subteran de la Gară, transferat către Primăria Bacău. Când vor începe lucrările de reabilitare
     
Pasajul subteran de la Gară, transferat către Primăria Bacău. Când vor începe lucrările de reabilitare

Ministerul Transporturilor a pregătit proiectul unei Hotărâri de Guvern care prevede transferul pasajului din gara Bacău, de la CFR la administrația locală. Astfel, Primăria se poate apuca de reabilitarea pasajului, care a trecut prin inundații, incendii și a fost vandalizat în repetate rânduri, ajungând un focar de infecție. Potrivit actului normativ pregătit de Minister, publicat […] Articolul Pasajul subteran de la Gară, transferat către Primăria Bacău. Când vor începe lucrările de reabilitare a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY