ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 noiembrie 2021

 
 

Business Magazin [25/11/2021]

 
Noul premier al Suediei, Magdalena Andersson, demisionează la doar câteva ore după ce a fost aleasă
     
Noul premier al Suediei, Magdalena Andersson, demisionează la doar câteva ore după ce a fost aleasă

Premierul Suediei, Magdalena Andersson, a demisionat miercuri seară, la doar câteva ore după ce fusese aleasă în această funcţie, în contextul retragerii unui partener de coaliţie şi respingerii proiectului de buget de către Parlament.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Când se listează bondurile Autonom de 48 mil. euro şi ce vrea compania să finanţeze. Dan Ştefan, cofondator: Achiziţionăm (...)
Când se listează bondurile Autonom de 48 mil. euro şi ce vrea compania să finanţeze. Dan Ştefan, cofondator: Achiziţionăm portofolii sau companii din domeniul de (...)
Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan (...)
Kärcher: În 2022 cifra de afaceri va ajunge la 170 mil. euro, în urcare de la 110 mil. euro în 2021. Grupul german (...)
Kärcher: În 2022 cifra de afaceri va ajunge la 170 mil. euro, în urcare de la 110 mil. euro în 2021. Grupul german Kärcher a deschis a doua fabrică de aspiratoare din (...)
Producătorul german de aspiratoare şi alte bunuri pentru curăţenie Kärcher va ajunge anul viitor la (...)
Transgaz ia un credit de 220 mil. lei de la BCR, pe 12 ani, pentru finanţarea unor investiţii în reţeaua de transport (...)
Transgaz ia un credit de 220 mil. lei de la BCR, pe 12 ani, pentru finanţarea unor investiţii în reţeaua de transport de gaze natural
Transportatorul naţional de gaze naturale Transgaz a semnat un contract de credit în valoare de (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY