ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [25/11/2021]

 
Ministrul propus al Finanțelor, Adrian Câciu, despre rectificarea bugetară: „Pensiile și salariile se primesc la timp. Totul este reglat pentru luna decembrie”
     
Ministrul propus al Finanțelor, Adrian Câciu, despre rectificarea bugetară: „Pensiile și salariile se primesc la timp. Totul este reglat pentru luna decembrie”

Ministrul propus al Finanțelor, Adrian Câciu, a oferit joi detalii despre rectificarea bugetară necesară pentru plata pensiilor și salariilor până la sfârșitul anului. În acest context, a dat asigurări că totul a fost reglat pentru […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY