ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [28/10/2021]

 
Altex Black Friday 2021. Când încep reducerile și care sunt cele mai atractive promoții la TV, telefoane și laptopuri
     
Altex Black Friday 2021. Când încep reducerile și care sunt cele mai atractive promoții la TV, telefoane și laptopuri

Reducerile de Black Friday atrag, anual, sute de mii de clienți, atât în magazine cât și în mediul online. În 2021, la Altex, Black Friday începe de la finalul lunii octombrie și va ține până la finalul lunii noiembrie. Românii sunt condiționați de certificatul verde pentru a intra în mall-uri sau în centre comerciale, dar acest lucru nu îi împiedică să facă cumpărături online, profitând astfel de reducerile de sezon pe care le aduce Black Friday 2021. În 2020, în ciuda pandemiei, de Black Friday au fost încasate sume record. Când încep reducerile de Black Friday 2021 la Altex Altex a furat startul reducerilor de Black Friday 2021 și a început promoțiile din data de 28 octombrie 2021. Intervalul cu prețuri reduce se va încheia la finalul lunii noiembrie, în data de 24. În tot acest timp, românii se pot bucura de reduceri și își pot cumpăra tot ceea ce au nevoie sau își doresc la un preț mai mic. Totuși, experții avertizau încă din luna septembrie asupra faptului că pot exista și țepe online cu ocazia Black Friday, motiv pentru care este bine să știți magazinele de la comandați și să fie o sursă de încredere. Totodată, ele sunt obligate să afișeze și prețul inițial de la care s-a produs reducere, dar cu nu mai mult de 30 de zile. Descoperă și ce spune legislația, dacă îți dorești să returnezi iun produs pe care l-ai achiziționat în timpul reducerilor de Black Friday. Cele mai atractive promoții de la Altex, de Black Friday 2021 Clienții magazinului vor putea găsit la reducere de la televizoare, laptopuri și telefoane, până la cosmetice, materiale de curățenie și chiar și vacanțe. Cei de la Altex s-au pregătit pentru Black Friday 2021, iar promoțiile sunt disponibile pe site și în magazine. Reducerile de Black Friday de la Altex, la electronice, electrocasnice, telefoane, laptopuri și tv sunt cuprinse între 20% și chiar și 40%. Reducerile la (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY