ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/10/2021]

 
Drumul județean Moțăței – Plenița, la primul strat de asfalt
     
Drumul județean Moțăței – Plenița, la primul strat de asfalt

Pe drumul județean Moțăței – Plenița, al doilea tronson al DJ 561A Giurgița – Urzicuța – Afumați – Băilești – Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți, se toarnă primul strat de asfalt. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, în aceste zile au fost asfaltați primii kilometri ai tronsonului II al DJ 561A, pe porțiunea de la intersecția cu DN 56 Craiova – Calafat până la intrarea în comuna Moțăței. „Se asfaltează primii kilometri de pe tronsonul 2 al drumului județean 561A, cuprins între Moțăței și limita cu județul Mehedinți. Astăzi și mâine (miercuri și joi – n.r.) se toarnă primul strat de asfalt pe porțiunea de la intersecția cu drumul național 56 Craiova – Calafat și până la intrarea în localitatea Moțăței. Am mers pe șantier pentru a discuta cu constructorul despre următoarele etape de lucru. Astfel, pe parcursul lunii noiembrie va continua asfaltarea între Moțăței și Dobridor și pe tronsonul de drum cuprins între Plenița și limita cu județul Mehedinți. De altfel, am solicitat tuturor constructorilor ca, în următoarele săptămâni, să se lucreze în ritm alert pe drumurile cu șantiere deschise, astfel încât acestea să fie practicabile și pregătite pentru iarnă“, a precizat Cosmin Vasile, pe pagina sa de socializare. #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item1 background: url(https://i0.wp.com/www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/10/asfaltare-drum-motatei1.jpg?resize=160%2C120&ssl=1) 0 0 no-repeat; #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item2 background: url(https://i2.wp.com/www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/10/drum-motatei-asfalt.jpg?resize=160%2C120&ssl=1) 0 0 no-repeat; (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Gorj: Accident rutier cu șase victime la Câmpu Mare
Gorj: Accident rutier cu șase victime la Câmpu Mare
Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați, sâmbătă seară, cu (...)
Peste 60.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore
Peste 60.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a (...)
SCMU Craiova – Arcada Galaţi, scor 2-3. Ce meci frumos! Păcat de rezultat
SCMU Craiova – Arcada Galaţi, scor 2-3. Ce meci frumos! Păcat de rezultat
Formaţia masculină de volei SCMU Craiova a făcut o partidă bună sâmbătă seară, în Sala Polivalentă (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY