ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [28/10/2021]

 
Papa Francisc, vaccinat cu a treia doză de vaccin anti-COVID
     
Papa Francisc, vaccinat cu a treia doză de vaccin anti-COVID

Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani, au fost imunizați cu a treia doză de vaccin anti-COVID, a anunțat miercuri Vaticanul, potrivit Agerpres, care citează EFE. Papa Francisc și Papa emerit Benedict al XVI-lea, imunizați cu a treia doză de vaccin anti-COVID-19 „În a doua jumătate a lunii octombrie, Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a început administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva noului coronavirus, acordând prioritate persoanelor de peste 60 de ani şi persoanelor vulnerabile”, a informat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, într-un comunicat. În afară de papa Francisc a fost vaccinat cu a treia doză şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani. Pe 3 februarie, Bruni anunța că papa Francisc a primit a doua doză de vaccin anti-COVID-19. Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a rezervat aproape 10.000 de vaccinuri ale companiei farmaceutice Pfizer pentru campania sa de vaccinare, pentru cei aproape 3.000 de angajați și 800 de rezidenţi. Astfel, primii vaccinaţi au fost cei din personalul sanitar şi vârstnicii. Papa Francisc a îndemnat oamenii să se vaccineze anti-COVID Papa Francisc a îndemnat populația de mai multe ori să se vaccineze împotriva COVID-19.  „Mulțumită harului divin și muncii multora, acum avem vaccinuri care să ne protejeze de COVID-19”, afirma Papa Francisc, în luna august. Vaccinurile, potrivit suveranului pontif, „aduc speranță pentru încheierea pandemiei, dar numai dacă sunt disponibile pentru toți și dacă vom colabora unul cu celălalt”. „Iubire pentru sine, iubire pentru familiile și prietenii noștri, iubire pentru toți oamenii. Iubirea este, de asemenea, socială și politică”, a mai spus el. La nivel global, numărul cazurilor confirmate de infecție cu SARS-CoV-2 a trecut de 245 (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY