ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [28/10/2021]

 
Universitatea Transilvania din Brașov a decis să-și continue cursurile cu prezență fizică, în ciuda incidenței COVID
     
Universitatea Transilvania din Brașov a decis să-și continue cursurile cu prezență fizică, în ciuda incidenței COVID

Rectorul Universităţii Transilvania din Brașov, prof. ing. dr. Ioan Vasile Abrudan, a transmis că Universitatea a decis să-și continue activitatea didactică, atât cursurile și seminarele, cât și activitatea practică, în format fizic. Această decizie a venit în condițiile în care județul Brașov are o rată cumulată a cazurilor COVID de 9.99 la mia de locuitori, conform datelor furnizate de dspbrasov.ro 1% dintre studenți, depistați cu COVID Conform publicației bzb.ro, prof. ing. dr. Ioan Vasile Abrudan a transmis că situația este sub control. În momentul de față, Universitatea dispune de camere speciale în care pot fi carantinați cei depistați cu COVID, doar 1% dintre studenți au fost depistați cu noul coronavirus. „La fel ca universităţile de medicină şi farmacie din ţară, noi continuăm activitatea faţă în faţă şi vom monitoriza zilnic situaţia. Deocamdată avem circa 1% dintre studenţi cu covid. Nu avem cazuri grave, avem camere pentru izolarea celor infectaţi, dar, repet, vom monitoriza situaţia şi vom reacţiona în consecinţă. Dacă vom vedea o evoluţie ascendentă, vom lua măsurile de rigoare, următorul pas fiind trecerea în sistem hibrid”, a transmis rectorul din Brașov. Universitatea Transilvania din Brașov este una dintre puținele instituții care au integrat „bursa de responsabilitate civică”. Această bursă ocazională singulară în valoare de 250 de lei urmează să fie livrată studenților ce s-au vaccinat anti-COVID. De asemenea, Universitatea a integrat și scutirea de la plata cazării la cămin pentru studenții vaccinați. „Încă studenţii sunt în termenul până la care se pot vaccina pentru a putea beneficia de ea. Pe baza chestionării – dar numai pentru studenţii cazaţi în cămine – aveam 44% rata de vaccinare, cu diferenţe, bineînţeles, de la un cămin la altul. Un procent mai mare este în cazul Căminului 10 unde avem studenţii internaţionali”, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY