ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
Klaus și Carmen Iohannis, surprinși în Egipt. Turiștii, dați la o parte: „Un convoi de 20 de mașini oficiale” (GALERIE FOTO)
     
Klaus și Carmen Iohannis, surprinși în Egipt. Turiștii, dați la o parte: „Un convoi de 20 de mașini oficiale” (GALERIE FOTO)

În timpul celor două mandate ale sale, Klaus Iohannis i-a obișnuit pe români cu faptul că este un mare fan al călătoriilor și al protocoalelor. Nici pe final de an nu face excepție. În prezent, el se află în Egipt, alături de soția sa, Carmen Iohannis. Turiștii au fotografiat cuplul și l-au postat rapid pe internet. Klaus și Carmen Iohannis au fost surprinși la piramidele egiptene. Cei doi și-ar fi făcut apariția cu mare „tam-tam”, un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale. „Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii. Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb”, a notat GazetaPH.ro. Turiștii ar fi fost îndepărtați din zonă, de gărzile de corp ale oficialilor, pentru ca „armata” prezidențială din România să poată avea acces la platoul de la Piramide. Ce face Klaus Iohannis în Egipt Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu președinții Camerei Reprezentanților din Egipt, Hanafy Ali ElGebal, respectiv Senatului egiptean, Abdel-Wahab Abdel Razeq. Administrația Prezidențială a precizat că, în cadrul întrevederilor bilaterale cu cei doi oficiali egipteni a fost trecut în revistă „stadiul foarte bun al dialogului politico-diplomatic şi a abordat, alături de înalţii oficiali egipteni, perspectivele relaţiei bilaterale, inclusiv din perspectiva stimulării şi consolidării la toate nivelurile a dialogului politic, diplomatic, parlamentar, sectorial şi economic. Totodată, președintele Klaus Iohannis a salutat recenta înfiinţare a grupului parlamentar de prietenie cu România”. Klaus Iohannis, un fan al călătoriilor, inclusiv în momentele cruciale pentru România De la învestirea în funcția de președinte, Klaus Iohannis a obișnuit prin aparițiile și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY