ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
S-a aflat numele celei mai sexy brunete de la Medicină
     
S-a aflat numele celei mai sexy brunete de la Medicină

Bianca Mitulețu este considerată una dinte cele mai sexy studente de la Medicină. Bruneta pozează provocator pe rețelele de socializare și stârnește reacții incendiare. Ce ascunde tânăra Tânăra are un corp perfect, păr lung și des. Aceasta călătorește mult și nu evită să publice poze în cele mai îndrăznețe ipostaze. Bianca visează să devină dentist. Atunci când își face o pauză de învățat, Bianca își alege ținute și se fotografiază pentru admiratorii contului său personal de pe Instagram. Urmăritorii o răsfață cu o mulțime de complimente și mesaje calde. Femeile vor să aibă un corp la fel de frumos, iar bărbații nu pot să nu îi admire frumusețea naturală. Pasiunile cele mai sexy brunete Bianca Mitulețu nu se limitează doar cu studii serioase, tânăra îndeplinește și misiunea consultantului parlamentar, după cum scrie pe rețelele de socializare. Tânără a fost, recent, într-o călătorie în Italia. De unde a postat mai multe poze cu cele mai frumoase vederi din Milano și din Pisaro. Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de Bianca Mitulețu (@bianca.mituletu)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY