ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 noiembrie 2021

 
 

Suceava News [27/10/2021]

 
Fonduri europene de peste 8 milioane de euro la Spitalul Municipal Rădăuți pentru achiziționarea de echipamente necesare în lupta anticovid. Loghin: ”Am ajuns în acest punct, după un drum lung și anevoios”
     
Fonduri europene de peste 8 milioane de euro la Spitalul Municipal Rădăuți pentru achiziționarea de echipamente necesare în lupta anticovid. Loghin: ”Am ajuns în acest punct, după un drum lung și anevoios”

Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, alături de Dan Vatră, managerul Spitalului Municipal Rădăuți au anunțat că miercuri, 27 octombrie, s-a semnat contractul de finanțare prin care unitatea spitalicească beneficiază de suma de fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare în sumă de 39,9 milioane de lei, însemnând 8,3 milioane de Euro, pentru achiziționarea de echipamente […] Fonduri europene de peste 8 milioane de euro la Spitalul Municipal Rădăuți pentru achiziționarea de echipamente necesare în lupta anticovid. Loghin: ”Am ajuns în acest punct, după un drum lung și anevoios” first appeared on Suceava News Online.

cititi articolul complet în Suceava News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Provocare reciprocă pe candidaturi între primarul PNL Ion Lungu și deputata PSD Mirela Adomnicăi
Provocare reciprocă pe candidaturi între primarul PNL Ion Lungu și deputata PSD Mirela Adomnicăi
Primarul PNL al municipiului Suceava, Ion Lungu și deputata PSD, Mirela Elena Adomnicăi s-au (...)
Deputatul Ioan Bălan sugerează că Ion Lungu poate ar mai avea nevoie de un mandat ”ca să încununeze mandatele de (...)
Deputatul Ioan Bălan sugerează că Ion Lungu poate ar mai avea nevoie de un mandat ”ca să încununeze mandatele de primar”
Deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, a apreciat proiectele de dezvoltare ale colegului său de (...)
Două mașini s-au ciocnit violent la Cornu Luncii. Un bărbat de 37 de ani a rămas încarcerat și este în stare de (...)
Două mașini s-au ciocnit violent la Cornu Luncii. Un bărbat de 37 de ani a rămas încarcerat și este în stare de semiconștiență (FOTO)
Două autoturisme s-au ciocnit violent în această seară pe raza comunei Cornu Luncii, informează ISU (...)
[Toate articolele din: Suceava News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY