ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
OMS avertizează: „Pandemia de Covid-19 este departe de a se fi terminat”. Decizie radicală
     
OMS avertizează: „Pandemia de COVID-19 este departe de a se fi terminat”. Decizie radicală

La aproape doi ani de zile de când OMS a declarat oficial „pandemia de COVID-19″, specialiștii din cadrul Comitetului de Urgență au lansat un nou avertisment. Într-o declarație publicată marți, Comitetul din cadrul OMS a stabilit „în unanimitate că pandemia constituie în continuare un eveniment extraordinar care continuă să dăuneze sănătăţii populaţiilor din întreaga lume, prezntă un risc de răspândire internaţională şi de perturbare a trafcului internaţional şi necesită un răspuns internaţional coordonat”. OMS, aproape doi ani de zile de la „declararea pandemiei de COVID-19″: „Este departe de a se fi încheiat” De asemenea, OMS menționează faptul că pandemia este departe de a se fi încheiat. Astfel, cetățenii vor trebui să se obișnuiască cu diverse presiuni și restricții, din partea guvernelor. „S-au înregistrat progrese mulţumită unei folosiri sporite a vaccinurilor împotriva COVID-19 şi unor tratamente, însă analiza situaţiei şi modele de previziuni indică faptul că pandemia este departe de a se fi terminat”, a transmis organizația condusă de către celebrul dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, potrivit presei internaționale. OMS îndeamnă statele lumii să recunoască toate serurile anti-COVID-19 În acest context, OMS recomandă statelor să recunoască toate serurile anti-COVID-19 omologate de agenția ONU, „autorizate de urgență”. Astfel, până în prezent au fost omologate de OMS două seruri cu ARN mesager, Pfizer&Biontech și Moderna, două seruri chinezești, Sinopharm și Sinovac, respectiv serul de la Johnson&Johnson și diverse versiuni AstraZeneca-Oxford. O decizie se așteptă foarte curând și cu privire la vaccinul indian Covavin, de la Bharat Biontech. Rusia a realizat deja cinci vaccinuri anti-COVID-19, dar nu sunt luate în calcul de SUA', respectiv țările occidentale. De asemenea, cercetătorii români au vrut să realizeze un ser autohton, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY