ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare. Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie
     
Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare. Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu. Aflat în închisoare, fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie față de femeie. Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare Din spatele gratiilor, se pare că fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie față de femeia al cărei trup nu a fost găsit nici până în prezent,după mai mulți ani de investigații. Însă, bărbatul pare să aibă încă sentimente față de avocată, scrie cancan.ro. Potrivit sursei citate, bărbatul ar dormi cu fotografia femeii sub pernă, noaptea. Chiar dacă el nu ar fi deschis față de colegii din penitenciar privind detaliile din viața de familie, Cristian Cioacă a fost văzut atunci când își punea fotografia cu Elodia sub pernă, înainte de culcare, arată Wowbiz. Mai mult decât atât, Cristian Cioacă le-ar fi spus colegilor de celulă faptul că este nevinovat și că avea sentimente față de ea. Până acum din pedeapsa de 15 ani și 8 luni, fostul polițist a săvârșit doar șapte ani. Cu toate acestea, există posibilitatea ca el să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, susține avocata familiei Elodiei Ghinescu. „Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu. Condițiile în care trăiește Cristian Cioacă la închisoare Avocata familiei Ghinescu a explicat în ce condiții trăiește Cristian Ciocă în penitenciarul Colibași, unde se află în prezent. „Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY