ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
Worldcoin, cea mai noua criptomonedă. Vei putea cumpăra jetoane digitale folosind irisul
     
Worldcoin, cea mai noua criptomonedă. Vei putea cumpăra jetoane digitale folosind irisul

Piața de criptomonede este într-o continuă schimbare, mai ales de când China a anunțat noi măsuri împotriva criptomonedelor. China a reprezentat pe piața cripto cel mai mare jucător, în ultimii ani, chinezii fiind cei ce minau cel mai mult Bitcoin. Chiar și așa, fiecare cripto monedă speră să ajungă „noul Bitcoin”, mai devreme sau mai târziu. Totuși, fiecare criptomonedă are premisa ei, dar cea mai ciudată premisă se ascunde în spatele Worldcoin. Worldcoin speră să scaneze irisul a 1 miliard de persoane Conform Business Insider, Worldcoin speră să scaneze 1 miliard de persoane, pentru a grăbi adoptarea acesteia. Worldcoin, care a ieșit din umbră săptămâna trecută, va oferi o criptomonedă fiecărei persoane care se înscrie. Până acum, a scanat peste 100.000 de oameni din întreaga lume printr-un nou dispozitiv numit Orb. Moneda va intra în vigoare în primul trimestru al anului 2022. Hardware-ul sferic, argintiu – cam de dimensiunea unei mingi de baschet – surprinde o imagine a ochilor unei persoane pentru a determina dacă persoana respectivă este reală și dacă acea persoană s-a înscris deja în trecut. De ce dorește Worldcoin să scaneze irisul? Echipa a ales să scaneze irisul, deoarece conține mult mai multe informații decât, de exemplu, o amprentă, au explicat dezvoltatorii. Se aplică o limită de vârstă de 16 sau 18 ani, în funcție de jurisdicție. În prezent, există peste 30 de globuri în 12 țări, de pe patru continente. Odată scanat irisul, un cod unic poate fi folosit pentru a revendica jetoane digitale gratuite, care vor fi distribuite printr-o aplicație de portofel generată de Orb. Și, spre deosebire de primele impresii, aceștia au insistat că compania nu va primi nimic în schimbul unei scanări a irisului, au spus ei. Odată ce Orb scanează ambii ochi, va converti imaginea irisului într-un cod numeric, care va fi apoi șters pentru a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY