ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza Covid-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri noi
     
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri noi

Grupul de comunicare strategică a anunțat primele date ale bilanțului de la ora 13:00. Astfel, în România, în ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. România traversează un nou bilanț negru al deceselor. GCS a anunțat 512 decese la nivel naționale, dintre care 4 sunt anterioare intervalului. „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 14.950 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 512 decese dintre care 4 anterioare”, informează Grupul de Comunicare Strategică. Rata de infectare în București a scăzut sub 16 la mia de locuitori DSP a anunțat că rata de infectare în București a scăzut sub 16 la mia de locuitori, la raportarea de miercuri. Astfel, îân ultimele 14 zile, Capitala înregistrează o incidență cumulată de 15,93 de cazuri la mia de locuitori. În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost 16,13. În urmă cu o lună, pe 27 septembrie, incidența cazurilor de coronavirus din Capitală era de 4,95 la mie. Incidenţa COVID a trecut de 6 la mia de locuitori pe 29 septembrie. Morga Spitalului Universitar nu mai are locuri libere Imagini dramatice au fost surprinde la morga Spitalului Universitar din București, acolo unde nu mai există locuri libere pentru depozitarea cadavrelor persoanelor decedate din cauza COVID-19. În perioada 18-24 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgență București s-au înregistrat 104 decese, dintre care 79 au fost decese de pacienți COVID pozitivi, potrivit datelor comunicate de unitatea medicală pentru sursa citată. În ultima perioadă, la spitalul Universitar din București au fost cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY