ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

B1 Tv [27/10/2021]

 
Cum îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive
     
Cum îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive

Printre sărbătorile de toamnă se numără si Halloween-ul, o sărbătoare puțin mai atipică, pe care au adoptat-o și românii. Cu siguranță că în perioada copilăriei ai pregătit cel puțin o dată dovleacul pentru Halloween și l-ai decorat cum ai crezut tu că este mai bine. Așadar acum îți dorești să aduci în casa ta această sărbătoare prin decorațiuni interesante, dar nu știi de unde să pornești, în acest articol vei regăsi câteva idei ce te vor ajuta cu siguranță. Decorează ferestrele În primul rând începe să decorezi ferestrele, decorațiunile trebuie să fie vizibile, deci cel mai bun loc pentru a fi văzute sunt ferestrele. Poți alege să decupezi diverse forme înfricoșătoare, pe care să le lipești pe geam sau poți așeza dovlecei cu lumină, noaptea se vor vedea extraordinar. De asemenea, poți atârna diverse figurine, fie în formă de păianjeni, fie diferite forme de vrăjitoare, acestea vor arată înfricoșător, cum ar arăta și o vrăjitoare care să pară că sta în dreptul ferestrei. Nu uita de dovleacul specific Dovleacul este simbolul Halloween-ului, așadar nu trebuie să uiți de acesta, când începi să-ți decorezi casa de sărbătoare. Dovleacul cioplit în chip de monstru este potrivit, atunci când în interior introduci fie luminițe pentru a i se vedea și mai bine fața înfricoșătoare, fie alte figurine ciudate. Pe aceștia îi poți poziționa de asemenea în dreptul ferestrelor, dar pot fi la fel de bine poziționați în living sau în bucătărie. Poți chiar tu că confecționezi anumite decorațiuni Sunt câteva variante simple prin care poți obține câteva decorațiuni înfricoșătoare, poți lipi șervețel pe o sticlă, apoi să desenezi pe acel șervețel gura și ochii pentru o fantomă, vei obține un efect neașteptat. Poți să faci și alte trucuri, să îmbraci borcanele în hârtie igienică și să desenezi pe ele ochi   și gură, efectul obținut va fi unul înfricoșător. Nu uita de uși Pentru (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY