ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 decembrie 2021

 
 

ProSport [26/10/2021]

 
Andrei Chindriș, gol cu FC Porto la debutul pentru Santa Clara! Românul a deschis scorul în Cupa Ligii Portugaliei | VIDEO
     
Andrei Chindriș, gol cu FC Porto la debutul pentru Santa Clara! Românul a deschis scorul în Cupa Ligii Portugaliei | VIDEO

Andrei Chindriș a avut parte de un debut de vis la Santa Clara, unde a fost titular în meciul din Cupa Ligii cu FC Porto, în care a și reușit să deschidă scorul. Transferat în […] Andrei Chindriș, gol cu FC Porto la debutul pentru Santa Clara! Românul a deschis scorul în Cupa Ligii Portugaliei (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Iuliu Mureșan confirmă conflictul dintre Mircea Rednic și jucătorii de la Dinamo. „Sunt niște probleme!” Pleacă „Puriul” (...)
Iuliu Mureșan confirmă conflictul dintre Mircea Rednic și jucătorii de la Dinamo. „Sunt niște probleme!” Pleacă „Puriul” de la Dinamo? „Să fie clar!”
Iuliu Mureșan, administratorul special al formației din „Ștefan cel Mare” a confirmat conflictul (...)
Egalul cu FC Hermannstadt, picătura care a umplut paharul la Concordia Chiajna. Conducerea face ședință și dă afară (...)
Egalul cu FC Hermannstadt, picătura care a umplut paharul la Concordia Chiajna. Conducerea face ședință și dă afară jucători. Auraș Brașoveanu, nervos: ”Trebuie să înțeleagă că în Liga 2 e (...)
Concordia Chiajna nu a terminat meciurile din Liga 2, din 2021, într-o notă pozitivă. În ultimele (...)
Răzvan Zăvăleanu îl susține pe Mircea Rednic și îi avertizează pe jucătorii lui Dinamo: „Trebuie să își vadă de partea lor (...)
Răzvan Zăvăleanu îl susține pe Mircea Rednic și îi avertizează pe jucătorii lui Dinamo: „Trebuie să își vadă de partea lor de jucat! Nu ei fac politica unui club!”
Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, este de partea lui Mircea Rednic în (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY