ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
De ce a încheiat, de fapt, fratele lui Ludovic Orban colaborarea cu Klaus Iohannis. Explicația fostului premier despre decizia consilierului prezidențial (VIDEO)
     
De ce a încheiat, de fapt, fratele lui Ludovic Orban colaborarea cu Klaus Iohannis. Explicația fostului premier despre decizia consilierului prezidențial (VIDEO)

Ludovic Orban a oferit prima reacție după ce fratele său, Leonard Orban, a încheiat colaborarea cu Klaus Iohannis, în calitate de consilier al oficialului de la Cotroceni. Încetarea angajamentului dintre Leonard Orban și Klaus Iohannis a fost anunțată în ziua în care Ludovic Orban a ieșit cu noi atacuri la adresa președintelui. Fostul premier și lider al PNL a declarat că Iohannis, cel poreclit „chiriașul de la Cotroceni”, riscă să provoace alegeri anticipate. Fratele lui Ludovic Orban se va pensiona Leonard Orban a încheiat colaborarea pe fondul unei decizii bine „cântărite”, susține Ludovic Orban. Astfel, nu are legătură cu conflictul dintre Iohannis și fostul premier. „Este o coincidență, este o decizie un pic mai veche, o decizie la care a reflectat, care mi se pare corectă. Leonard Orban a servit statul român cu profesionalism și bună credință, punându-și la dispoziție toate cunoștințele, toată experiența.  A lucrat cu forte mulți președinți, premieri, indiferent de culoarea lor politică. Fratele meu nu a fost niciodată membru de partid, ci un profesionist, un expert care și-a făcut datoria pentru țară.  Practic, astăzi a apărut informația, pentru că fratele meu urmează să se pensioneze la data de 1 noiembrie”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 tv, în emisiunea „Bună, România!”. Ce a presupus colaborarea lui Leonard Orban cu Klaus Iohannis Fratele lui Ludovic Orban nu este membru PNL. El a îndeplinit funcția de consilier pe relații externe. „Colaborarea dintre fratele meu și președintele meu a fost o colaborare pe competențele sale. Fratele meu era consilier prezidențial pentru afaceri europene, pentru activitatea președintelui la nivel europen, în special la nivelul Consiliului European, dar nu numai”, a conchis Orban. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY