ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/10/2021]

 
Gheorghe Falcă: Coaliția PNL-USR-UDMR este cea firească, dar există și varianta negocierii cu PSD pentru un guvern minoritar până în primăvară. Blocajul este în lipsa de comunicare a liderilor de partide (VIDEO)
     
Gheorghe Falcă: Coaliția PNL-USR-UDMR este cea firească, dar există și varianta negocierii cu PSD pentru un guvern minoritar până în primăvară. Blocajul este în lipsa de comunicare a liderilor de partide (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă a explicat, marți, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, că liberalii au două variante pentru depășirea crizei politice – fie negociază deschis cu PSD pentru susținerea unui guvern minoritar până în primăvară, fie negociază cu USR pentru un cabinet majoritar, „dar cu respectarea unor reguli”. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Gheorghe Falcă, pe B1 tv: Coaliția PNL-USR-UDMR este cea firească „Eu cred că PNL are două variante. O variantă de a negocia corect, pe față, cu PSD pentru o susținere a unui guvern minoritar până în primăvară. A doua variantă, de a negocia cu USR un guvern cu susținere majoritară, dar cu respectarea unor reguli. Cred că blocajul este în lipsa de comunicare a liderilor de partide. Liderii de partide, prin competițiile pe care le-au avut sau prin modul în care au lucrat între ei, fac ca în acest moment clasa politică să fie blocată pentru că România este o țară unde partidele sunt foarte centralizate”, a declarat Gheorghe Falcă. Potrivit eurodeputatului liberal, fiecare lider de partid „are o problemă cu celălalt”. „Între lideri, de fapt, dacă vă uitați, fiecare are o problemă cu celălalt. Cred că în săptămâna aceasta, orice ar fi, mandatul premierului desemnat are 10 zile, liderii trebuie să rezolve această problemă, mai ales că nu este o problemă de a guverna pe un termen foarte lung, ci este o urgență de a guverna pe cinci-șase luni de zile pentru că ai de gestionat crizele, iar Uniunea Europeană ți-a dat sprijin pentru a gestiona aceste crize, ai de început Programul național de redresare și reziliență, care de fapt este programul de reforme al României cu susținere financiară, deci ai aceste obligații și ai aceste oportunități”, a adăugat Gheorghe Falcă. Declarațiile liberalului vin în contextul în care premierul (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY